Mesem kuwi jarene smile….

Ngene lho mbak…nek pengen nggawe gambar  ngguyu mesem ki…ketik : dhisik, banjur – terus )…sik,sik tak jajale…:-) ngono jare …

🙂

Wah….biso ngguyu tenan gambare…piye lek, apik ora?

Yo apik tho nduk…wong jenenge yo mesem. Gak lapo-lapo ae nek diesemi mesti marem, wong elek dadi gak ketok banget-banget eleke, wong ayu opo gantheng sansoyo tambah wuayu opo guantheng, ngono lho…

Lha nek mecucu, lek?…

Woalah…lha lapo kok mecucu barang? Wong mesem ae puenak kok dadak mecucu. Jajal ngen-ngenen, mecucu kuwi nang rupo wis elek, energine yo wuakeh, nang tutuk nggarai kesel. Njajal…mecucuo 2 menit ae…mengko rak kesel…

Sik..sik..lek tak jajale sik… (mecucu : mode on)

Piye…kesel po gak? wis kesel, rupamu dadi mlethot kabeh, yo ora?

Wah..bener kandhamu lek. Kesel je…

Lha mulo…lapo ae rasah digawe mecucu, mundhak kesel rupane yo olo poll. Mesem wae…penak entheng, tur wong liyo sing ndeleng yo katut marem.

Woalah lek..lek…yo wegah aku mecucu terus…penak mesem je…Eh lek…jare wong londho kae mesem kuwi arane opo lek…

Mesem kuwi nek jare wong Indonesia tulen jarene SENYUM…Lha nek londhone …ehmm….opo yo?

Simil lek…

Who…SMILE, nduk…

Whoalah…ra mudheng boso londho je lek…penak ugo yo lek nek mesem kuwi nganggo boso liyo?

Yo mesti tho nduk…bongso ngendi ae nek arane mesem kuwi dirungokne bosone ae wis penak, opo maneh disawang wonge sing mesem mau…wuah…mesti tambah penak nang moto.

Yo wis tak mesem ae…

Ning ojo mesam mesem ra pas nggone…mundhak diarani kenthir mengko…

Yo ora to lek…wis ngerti aku lek…

Wis…Mudheng…Ngerti panggone…Ngerti carane…Banjur rasakno…

Hehe…lek…lek…suwun yo lek…

yo…yo..nduk…ati-ati nek arep neruske lakon…Sik…sik…tak weling…Najan mesam-mesem ojo mesum lho…Iso-iso diciples Kang Surya mengko…

🙂 sip lek...tak eling-elinge…ketemu sesuk yo lek…

InsyaAlloh nduk….

2 Komentar

  1. Lahopo Mecucu…
    Mesem rak kepinuk, koyo numpak helikopter…😆😀

    Cuap Cupang
    Memang kepinuk, Pak…makanya dikampanyekan…senyum murah meriah membuat hidup jauh lebih cerah🙂

  2. Yo wis tak mesem ae…

    Ning ojo mesam mesem ra pas nggone…mundhak diarani kenthir mengko…

    bener tu, kebanyakan senyum jadi kenthir😀
    Cuap Cupang
    Hehe…gak diobral di fisik aje dong Mang…tetapi, hati yang selalu tersenyum…Halah…halah….


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s